2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İtibarıyla Yaz Öğretimi Açılmamasına İlişkin Karar

Üniversitemiz Senatosu 4 Temmuz 2024 tarihinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı itibarıyla Yaz Öğretiminin açılmamasına karar vermiştir. Öğrencilerimiz dilerse; farklı üniversitelerden yaz öğretimi kapsamında ders alabilecektir. Öğrencilerimiz yaz öğretimini alacakları üniversiteleri seçerken; Yüksek Öğretim Kurulu Kararı gereği öğrencinin üniversitemize kayıt yaptırmış olduğu yılda kayıtlı olduğu Üniversitemiz programının taban puanından daha yüksek bir programın verildiği başka bir yükseköğretim kurumunda yaz öğretimine kayıt yaptırabilecektir. Yaz öğretiminde en fazla 30 AKTS’ lik ders alabileceklerdir. Bununla birlikte, yaz öğretimi yapılacak Üniversite seçilirken, üniversitemiz web sitesi üzerinden ayrıca açıklanacak olan başka üniversiteden ders alma koşullarının da dikkate alınması gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Cu, 13/09/2024 - 14:11