2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Program Başvurusu Yeniden Değerlendirilecek Bölümler

İstanbul Kültür Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Program başvuru değerlendirme sonuçları henüz gelmeyen aşağıdaki bölümlere ait kayıt işlemleri değerlendirme sonuçları geldiği zaman yapılacak olup asil ve yedek kayıt tarihleri belirtilecektir.

• Beslenme ve Diyetetik Bölümü
  • Yeni Medya ve İletişim Bölümü
  • İletişim Sanatları Bölümü ÇAP
  • Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü
  • Hukuk Fakültesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı İtibarıyla Yaz Öğretimi Açılmamasına İlişkin Karar

Üniversitemiz Senatosu 4 Temmuz 2024 tarihinde 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı itibarıyla Yaz Öğretiminin açılmamasına karar vermiştir. Öğrencilerimiz dilerse; farklı üniversitelerden yaz öğretimi kapsamında ders alabilecektir. Öğrencilerimiz yaz öğretimini alacakları üniversiteleri seçerken; Yüksek Öğretim Kurulu Kararı gereği öğrencinin üniversitemize kayıt yaptırmış olduğu yılda kayıtlı olduğu Üniversitemiz programının taban puanından daha yüksek bir programın verildiği başka bir yükseköğretim kurumunda yaz öğretimine kayıt yaptırabilecektir.

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Ve Yandal Program Başvuru Sonuçları

İstanbul Kültür Üniversitesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Program başvuru sonuçları beyan usulüne göre 16 Eylül 2024 Pazartesi günü ilan edilecektir. Başvuruda bulunan öğrencilerden beyanına göre başvurusu UYGUN olarak ilan edilen adaylar; kayıt işlemlerini 16-17 Eylül 2024 (asil) & 18-19 Eylül 2024 (yedek) tarihlerinde  Bakırköy Yerleşkesi Ataköy binası Öğrenci İşleri Ofisinden gerçekleştirebilirler.