2021-2022 Güz Yarıyılı Çift Anadal Programı (ÇAP) - Yandal Programı Başvuru Değerlendirme Sonuçları

İstanbul Kültür Üniversitesi 2021-2022 Güz Yarıyılı Çift Anadal Programı (ÇAP) - Yandal Programı Başvuru Değerlendirme Sonuçları açıklandı.

Mimarlık Fakültesi Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Mühendislik Fakültesi Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Adalet MYO Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Eğitim Fakültesi Çift Anadal - Yandal Programları Değerlendirme Sonuçları
Fen-Edebiyat Fakültesi Çift Anadal - Yandal Programları Değerlendirme Sonuçları
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çift Anadal - Yandal Programları Değerlendirme Sonuçları
Hukuk Fakültesi Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Meslek Yüksekokulu Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Sağlık Bilimleri Fakültesi Çift Anadal Programı Değerlendirme Sonuçları
Sanat ve Tasarım Fakültesi Çift Anadal - Yandal Programları Değerlendirme Sonuçları

* Yedek olarak yerleşen öğrencilere, kontenjan olması durumunda kayıt hakkı tanınacaktır.

•    Asil kayıtlar:     22.09.2021 ile 23.09.2021
•    Yedek kayıtlar:  24.09.2021 ve 27.09.2021

* Kayıtlar;

• Başvurusu uygun bulunan öğrencilerin kayıt işlemleri Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecektir.
  • Birden fazla bölüme başvuru yapan ve uygun bulunan öğrenciler, hangi bölüme kayıt olmak istediklerine dair dilekçelerini, öğrenci e-posta adreslerinden Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na (ogrenci.isleri@iku.edu.tr) iletmeleri durumunda kayıtları gerçekleştirilecektir.
  • Kayıt hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerimizin herhangi bir hak kaybına sebep olmaması için kayıt süreleri içinde Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na (ogrenci.isleri@iku.edu.tr) stu.iku.edu.tr uzantılı mail adreslerinden bilgi vermesi gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 22/09/2021 - 13:14