2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çift Anadal Ve Yandal Program Başvuru Sonuçları

2022-2023 Bahar Yarıyılı için Çift Anadal ve Yandal Program başvurusu yapan öğrenciler;  Öğrenci numaraları ve şifreleri ile SAP-Orion sistemine giriş yaptıktan sonra Akademik İşlemler > ÇAP-Yandal Başvuruları yolunu izleyerek değerlendirme sonuçlarına erişebilirler.

İstanbul Kültür Üniversitesi 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Program başvuruları beyan usulüne göre ilan edilmiştir. Başvuruda bulunan öğrencilerden beyanına göre başvurusu UYGUN olarak ilan edilen adaylar; kayıt işlemlerini
13-14 Şubat 2022 (asil) & 15-16 Şubat 2022 (yedek) tarihlerinde  gerçekleştirilecektir.

İlgili Yönetim Kurulları tarafından asil olarak başvuruları kabul edilen ve tek bir bölüme başvuru yapan öğrencilerin kayıtları Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (ÖİDB) tarafından yapılacak, birden fazla bölüme başvurusu bulunan öğrencilerin, öğrenci e-posta (ogrencinumarası@stu.iku.edu.tr) adresinden (capyandaldegerlendirme@iku.edu.tr) adresine e-posta yoluyla iletecekleri dilekçelerinde belirtmiş oldukları bölüme Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı (ÖİDB) tarafından 13-14 Şubat 2022 tarihleri arasında kayıtları yapılacaktır. Dilekçe verilmemesi durumunda; T.C. İstanbul Kültür Üniversitesi Çift Anadal ve Yandal Programının Esaslarına İlişkin Yönergesinin 6. maddesinin 14. fıkrasının (ç) bendi “Birden fazla çift anadal programının şartlarını sağlayan öğrencilerin olması halinde, öğrencilerin başvurularında belirttikleri tercih sırasına göre akademik takvimde ilan edilen süreler içerisinde ve bu yönerge hükümleri çerçevesinde öğrencilerin ikinci anadal programına kayıtları ÖBYS üzerinden ÖİDB tarafından yapılır.” uygulanacaktır.

Dilekçe örneği için lütfen tıklayın.

Mimarlık Fakültesi ve Meslek Yüksekokulları sonuçları 20 Şubat 2023 tarihinde açıklanmıştır. Asil Kayıtlar: 20 – 21 Şubat 2023 - Yedek Kayıtlar: 22 – 23 Şubat 2023

Sanat ve Tasarım Fakültesi sonuçları 21 Şubat 2023 tarihinde açıklanmıştır. Asil Kayıtlar: 21 – 22 Şubat 2023 - Yedek Kayıtlar: 23 – 24 Şubat 2023

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 22/02/2023 - 11:28