2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal Ve Yandal Program Başvuru Sonuçları

İstanbul Kültür Üniversitesi 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Çift Anadal ve Yandal Program başvuruları beyan usulüne göre ilan edilmiştir. Başvuruda bulunan öğrencilerden beyanına göre başvurusu UYGUN olarak ilan edilen adaylar; kayıt işlemlerini aşağıdaki tablodaki tarihlerde Ataköy Yerleşkesindeki Öğrenci İşleri Ofisinden gerçekleştirebilirler.

2023-2024 Güz Yarıyılı için Çift Anadal ve Yandal Program başvurusu yapan öğrenciler;  Öğrenci numaraları ve şifreleri ile sisteme giriş yaptıktan sonra Akademik İşlemler > ÇAP-Yandal Başvuruları yolunu izleyerek değerlendirme sonuçlarına erişebilirler.

Başvuru Sonucu Açıklanan Fakülte

Fakülte/MYO Kayıt Tarihi
  • Fen-Edebiyat Fakültesi
  • Mimarlık Fakültesi
  • Eğitim Fakültesi

21-25 Eylül 2023 (asil) & 26-28 Eylül 2023 (yedek)
  • Hukuk Fakültesi
  • Sanat ve Tasarım Fakültesi
  • Mühendislik Fakültesi
  • Meslek Yüksekokulu (Özel koşullu programlara YKS kılavuzunda yayınlanan Bk.10 da yer alan özel koşulların sağlanması durumunda kayıtlar yapılacaktır.)
25-27 Eylül 2023 (asil) & 28 Eylül - 2 Ekim 2023 (yedek)
  • Sağlık Bilimleri Fakültesi
Asil kayıtlar: 27-29 Eylül
Yedek kayıtlar: 02-04 Ekim

Birden fazla programa kabul alan öğrencilerin, hangi programa kayıt yaptıracaklarını ve hangi programa kayıt haklarından feragat edeceklerine dair dilekçelerini ogrenci.isleri@iku.edu.tr  e-posta adresine göndermeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 27/09/2023 - 16:39