667 Sayılı KHK Kapsamında Üniversitemize Yerleştirilen Öğrencilerin 2020-2021 Katkı Payı Ödemeleri Hk.

Sevgili Öğrencilerimiz,

667 Sayılı KHK kapsamında Üniversitemize yerleştirilen öğrencilerin 2019-2020 Akademik yılı katkı payı ücretleri  %11,77(Ağustos-2020 Tüfe oranı) artırılıp, %1 KDV ilave edilerek 2020-2021 Akademik yılı katkı payı ücretleri olarak Öğrenci Otomasyon Sistemine (SAP-ORION) işlenmiştir. 2020-2021 Akademik yılına ilişkin mali yükümlülüklerinizi SAP-ORION “Ödeme İşlemleri” sekmesinden yerine getirebilirsiniz. Mezun durumda olan öğrenciler; dönemde 3 ders ve aşağısı için ders kredisi (AKTS) ücreti, 4 ders ve yukarısı için dönem ücreti ödeyeceklerdir. 1 AKTS Ücreti, Yıllık Ücret/60 formülüyle hesaplanmaktadır.

Ders kredisi (AKTS) olarak ödeme yapacak öğrencilerimiz yıllık katkı payının 1/9’unu peşinat tutarı olarak ödedikten sonra güz ve bahar yarıyılında alacakları dersleri gösteren resmi belgeyi mali.isler@iku.edu.tr adresine mail atmaları halinde ödeme planları revize edilecektir.

Bu kapsamda Üniversitemizde özel öğrenci olarak eğitim gören öğrencilerimiz mali yükümlülüklerini kayıtlı oldukları (yerleştirildikleri) Üniversitede yerine getireceklerdir.
Bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

Mali ve İdari İşler Daire Başkanlığı

Son Güncelleme Tarihi: Per, 24/09/2020 - 14:08